Welkom, klanten
linktoliek.nl - Nederlandse merk kleding officiële website
Nieuwe serie dames kleding online
My Bag 0 item(s)
 
welkom News Privacybeleid Contacteer ons Retourbeleid
Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Zodra de bestelling is verwerkt tot afleveradres bestelling kan niet worden gewijzigd. We kunnen niet een keer de bestelling is verwerkt worden doorgestuurd mail. Om deze redenen, neem dan contact op met de scheepvaart adres waar iemand zal tekenen voor uw pakket wij aanbieden. Als er geen tijd, bellen met de koerier, zullen ze een kaartje achterlaten. Vervolgens kunt u ze bellen naar een andere dag van levering te regelen of pick-up van uw goederen van een lokale magazijn.

Houd er rekening mee dat als je vraagt ​​om de goederen te blijven veilig per koerier wetsvoorstel, de aansprakelijkheid voor verlies of schade doorgegeven aan u, aan de klant. Daarom is in de afwezigheid van, raden wij u regelen om het pakket of koerier instructies van de lokale en vertrouwde buurman ontvang uw pakket levering magazijn verlaten.

Cancel / Terug

Als u geen gebruik maken van u kiest, kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst van onze producten zijn helemaal tevreden. We willen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Als u wilt uw restitutiegoederen, ruilen of creditnota's terug te keren, het is heel simpel, volg ons Beleid van de terugkeer:

Neem dan contact met ons op: Na ontvangst van uw bestelling voor ons dat punt (S) te worden geretourneerd voor 14 dagen te herinneren - gelieve uw ordernummer

We zullen blij zijn om u te voorzien van een uitwisseling of, zo u wilt, een terugbetaling is het product volledig terug, in perfecte staat, ongedragen, de originele verpakking en labels niet te gebruiken. We zullen niet in staat zijn om een ​​terugbetaling van goederen, na ontvangst is versleten of beschadigd door jou.

Geef ons de rug van de goederen, met inbegrip van uw ordernummer.

Wij bieden een uitwisseling (we hebben een vrije uitwisseling per project) gratis rendement. Voor de uitwisseling, na ontvangst van de vereiste 14 dagen de tijd om ons een e-mail met de bevestiging te sturen dat uw Exchange en nieuwe projecten. Dan zullen we het naar u gratis label goederen te retourneren. Er zijn geen kosten, voor voorwerpen van verschillende afmetingen of de uitwisseling van goederen, maar ze zijn allemaal gebaseerd op de beurs situatie. Verzenden is ook gratis vervangend artikel.

Verzendkosten worden niet terugbetaald voor terug een item voor een volledige terugbetaling. Wij zullen uw goederen terug te betalen, als je niet 100% tevreden, maar u bent verantwoordelijk voor het betalen voor hun eigen terugkeer verzending item restitutie (tenzij het falen van het product) zal zijn. Wij raden u een aangetekende brief, een andere veilige methode van levering of levering (UK Royal Mail of goede reputatie koeriersbedrijven) opname, het houden van een veilige ontvangst te gebruiken totdat u een krediet product (S) terugkrijgen. Helaas kunnen wij niet verantwoordelijk voor de geretourneerde goederen niet geleverd. In de praktijk hebben we ontvangen van de goederen, moet de klant het verlies van de goederen en de eventuele aansprakelijkheid terugkeren.

Zodra u ontvangst en controle terug te keren, zullen we u een e-mail om u te laten weten dat we hebben ontvangen van uw rendement. Wij zullen u op de hoogte van een terugbetaling goedkeuring of afwijzing. Als het wordt goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt, en het krediet wordt automatisch toegepast op uw creditcard of originele wijze van betaling, een bepaald aantal dagen.

In zeldzame gevallen, een defect product, stuur ons dan een e-mail. Wij zullen uw verzendkosten van de alternatieven en processen terug te betalen. Houdt u er rekening mee dat de betrokken producten moeten worden gemeld binnen 30 dagen na de datum van aankoop voor ons.

Back
Mijn rekening
Startpagina
Mijn rekening
site_map
Klantenservice
Neem contact met ons op
privacy
Verzendingsinfo
Verkoop
T-shirts
Broeken
Blouses & tunieken
Aansluiten
payment